Spitalul Clinic de Psihiatrie “Socola” Iasi a deschis ieri lucrarile unei noi Conferinte Europene de Alcoologie. “Precum Burebista, Basescu va fi nevoit sa distruga viile pentru a scapa de alcoolism?”, a fost sloganul ales pe
Spitalul Clinic de Psihiatrie “Socola” Iasi a deschis ieri lucrarile unei noi Conferinte Europene de Alcoologie. “Precum Burebista, Basescu va fi nevoit sa distruga viile pentru a scapa de alcoolism?”, a fost sloganul ales pentru aceasta manifestare. Organizatorii spun ca au ales acest slogan deoarece, printre europeni, romanii sunt adevarati fruntasi la consumul de alcool si ca, din cinci romani care se interneaza in spital, unul are probleme cauzate de consumul excesiv de alcool. “In Romania, se bea de la 2 ani, copii, femei, barbati deopotriva, indiferent de mediul social sau de educatie. Studiile sociologice si medicale arata ca, intre europeni, romanii detin un loc fruntas la consumul bauturilor alcoolice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.