Antrenorul echipei saudite Al-Hilal a declarat, intr-un interviu acordat miercuri seara la emisiunea "Fanatik Show" de la Telesport, ca a fost de partea lui Gheorghe Hagi in conflictul pe care acesta l-a avut cu finantatorul stelist Gigi Becali. O
Antrenorul echipei saudite Al-Hilal a declarat, intr-un interviu acordat miercuri seara la emisiunea "Fanatik Show" de la Telesport, ca a fost de partea lui Gheorghe Hagi in conflictul pe care acesta l-a avut cu finantatorul stelist Gigi Becali. Olaroiu a mai spus ca Gigi Becali nu a dialogat cu seicul care patroneaza echipa pe care o antreneaza acum si a precizat ca nu se pune problema sa se intoarca acum la clubul din Ghencea.
"Sunt de partea lui Gica in conflictul cu Gigi. Nu trebuie sa va mire, nu pot fi de partea unui conducator intr-un conflict cu un antrenor! Nu trebuie sa-l judecam pe Gigi, el e patron, face ce vrea. Eu n-am fost de acord, atata tot. I-am si spus asta", a declarat Olaroiu, care l-a "intepat" totusi pe "Rege": "Suporterii sunt manipulati din moment ce spun ca Olaroiu e defensiv. Dar cate goluri a marcat Steaua cu mine si cate goluri a marcat cu... nu acum, in general? Steaua a dat patru goluri la Kiev, doua la Standard, la Middlesbrough. Eu nu am jucat niciodata cu Lovin si Ov. Petre de la inceputul unui meci!". Olaroiu a precizat ca nu este in conflict cu Hagi: "Eu il respect, nu am nimic de impartit cu el, l-am respectat mereu. Nu imi place cand cineva face tot felul de ironii. Eu nu am vorbit niciodata de un alt antrenor si nici nu o sa o fac de acum incolo. Coincidenta a facut sa antreneze Timisoara si Steaua, sper sa aiba mai mult noroc". Intrebat despre situatia lui Neaga, Olaroiu crede ca Hagi a procedat gresit cand l-a pus pe atacant sa faca aceeasi pregatire ca si ceilalti jucatori: "La Neaga e doar o problema de pregatire. A venit dintr-un campionat in plina competitie si a facut o pregatire de vara, dar el trebuia sa faca una de conservare. Isi va reveni!". Olaroiu crede ca Massimo Pedrazzini merita sansa de a fi antrenor principal la Steaua si spune ca italianul poate reusi. "Cred ca-l cunosc bine pe Pedrazzini din moment ce eu -am propus. El a venit inainte cu o zi sa plec eu. Este un tip care a studiat, care a lucrat si cu Zenga. Cred ca va reusi sa faca o treaba buna. Am incredere ca va reusi", a declarat Olaroiu.
"Vrea la Steaua, dar nu acum!"
Olaroiu a infirmat speculatiile conform carora ar urma sa revina la Steaua. "Am dat si eu o fuga pana acasa, sa imi vad familia, prietenii, sa-mi vad locurile dragi. Nu stiu ce trebuie sa fac sa nu mai existe aceste speculatii. Am spus dinainte de demisia lui Hagi ca nu o sa ma intorc la Steaua, nu s-a intamplat asta nici dupa demisia lui Hagi! Am plecat prima data de la Steaua dupa putin timp. M-am intors dupa ce nimeni nu mai credea ca o s-o mai fac. Acum, ca am plecat in conditiile in care am obtinut niste rezultate, exista posibilitatea sa mai revin la Steaua o data, dar nu acum", a declarat Olaroiu, care a tinut sa precizeze ca Gigi Becali nu a dialogat cu printul care patroneaza pe Al-Hilal. "Nu l-a sunat niciodata Gigi pe el ca sa-mi dea drumul la Steaua! Nu a avut vreun dialog cu Gigi. El a precizat doar in presa ca eu am un contract pe care il voi respecta. A vrut sa vina la meciul Stelei cu Arsenal, dar acum e in Ramadan. S-ar putea sa venim impreuna sa o vedem pe Steaua cu Sevilla", a mentionat Olaroiu. Acesta a vorbit si despre viata sa de antrenor din Arabia Saudita. "Nicaieri nu cred ca e usor sa antrenezi. Al-Hilal este o echipa destul de mare si pretentiile sunt pe masura, ca la Steaua. Al-Hilal este echipa familiei regale si lucrul asta spune tot! Au fost multi antrenori cu nume, Maturana, Zagallo si Scolari. M-au ales pentru ca stiau ce am facut la FC National si la Timisora. Au multi scouteri, multi oameni in Europa si in momentul in care au nevoie de ceva au posibilitatea sa aleaga si sa si ia", a povestit Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.