Mircea Lucescu a declarat dupa victoria de la Lisabona ca rezultatul partidei este logic, deoarece echipa sa a dominat si si-a organizat mai bine actiunile, informeaza site-ul oficial al gruparii ucrainene. "Rezultatul meciului este logic. Am jucat b
Mircea Lucescu a declarat dupa victoria de la Lisabona ca rezultatul partidei este logic, deoarece echipa sa a dominat si si-a organizat mai bine actiunile, informeaza site-ul oficial al gruparii ucrainene. "Rezultatul meciului este logic. Am jucat bine, ne-am creat multe ocazii de gol, am dominat in teren si ne-am organizat actiunile mai bine decat Benfica. Spre finalul meciului, adversarii nostri au jucat ofensiv, incercand sa egaleze. Am reusit sa iesim pe contraatac, dar din pacate nu am putut profita de ocazii. Victoria ne-a adus puncte foarte importante. Cu siguranta, acest rezultat ne va ajuta sa fim mai increzatori inaintea meciului cu AC Milan", a spus Lucescu. Razvan Rat a contribuit la unicul gol al partidei pe care Sahtar a castigat-o in fata formatiei Benficai. Rat, care a fost integralist, a participat la faza din care Jadson a inscris unicul gol al intalnirii in minutul 42. In celalalt meci al grupei, Celtic a trecut cu 2-1 de AC Milan, dar clubul scotian ar putea fi sanctionat de UEFA dupa ce un fan a parut ca il loveste pe portarul milanez Dida. Incidentul a avut loc dupa ce Celtic a inscris golul de 2-1, in minutul 90, prin McDonald. Imediat dupa inscrierea golului ce a stabilit scorul final al partidei, un fan scotian a intrat in teren. El a alergat catre Dida si initial a gesticulat in fata brazilianului, dupa care a parut ca il loveste. Dida a alergat putin dupa intrus, care se indeparta, insa apoi s-a prabusit si a fost scos de pe teren cu targa. "Nu am vazut incidentul si nu l-am vazut pe Dida cum a cazut. Nu cred ca partida ar trebui rejucata. Nu stiu daca vom depune plangere, dar nu cred. Incidentul nu a influentat rezultatul final", a declarat antrenorul lui AC Milan, Carlo Ancelotti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.