Inaugurarea Salonului Auto International Bucuresti a impulsionat companiile de leasing sa lanseze pe piata oferte foarte atractive.
Volksbank Leasing reduce dobanda anuala a bunului finantat pana la 6,75% in perioada 5-19 octombrie, de la 8%, ca
Inaugurarea Salonului Auto International Bucuresti a impulsionat companiile de leasing sa lanseze pe piata oferte foarte atractive.
Volksbank Leasing reduce dobanda anuala a bunului finantat pana la 6,75% in perioada 5-19 octombrie, de la 8%, cat este in mod obisnuit, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Octav Dumitrescu.
"Oferta se adreseaza persoanelor care trec pe la standul Volksbank Leasing Romania din cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti sau pe la unul dintre dealerii firmei si intra in posesia unui cupon, iar pe baza acestuia beneficiaza de o dobanda de numai 6,75%, indiferent de bunul finantat", a precizat Dumitrescu. El a mentionat ca acestia trebuie sa incheie un contract cu firma in perioada respectiva.
El a adaugat ca VB Leasing Ro a lansat ieri un nou produs numit "Dobanda zero in fiecare luna decembrie", oferind clientilor companiei posibilitatea reducerii costurilor de sarbatori, pe toata perioada contractului de leasing incheiat.
Potrivit directorului de marketing al firmei, orice contract de leasing incheiat in perioada 5 octombrie 2007 - 31 decembrie 2007 beneficiaza de dobanda pentru luna decembrie cu valoare zero, aceasta fiind suportata de catre VB Leasing, iar rata de capital pentru ultima luna din an va fi tot zero. Astfel, rata de capital pentru luna decembrie va fi reesalonata pe celelalte 11 luni ale fiecarui an de contract.
O rata de leasing este compusa din rata de capital, plus dobanda si taxa pe valoarea adaugata. "Ne-am gandit ca prin aceasta oferta sa lasam clientilor mai multi bani pentru cadouri", a mai spus Dumitrescu, mentionand ca oferta se refera doar la autoturisme si autoutilitare.Motoractive Leasing introduce dobanda variabilaCompania Motoractive Leasing IFN a lansat un produs de leasing financiar cu dobanda variabila in functie de dobanda pietei interbancare europene si o perioada de finantare de pana la sapte ani, a declarat directorul de vanzari al companiei, Florentina Babasanda.
Dobanda la finantarea in euro variaza in functie de dobanda pietei interbancare europene la o luna si este in prezent de 6,95% pe an.
Produsul se adreseaza atat populatiei, cat si firmelor care doresc sa achizitioneze orice model sau marca de masina prin Motoractive Leasing. Clientii pot obtine o finantare in valoare totala de pana la 100.000 de euro, pe o perioada cuprinsa intre unu si sapte ani, a precizat Babasanda.
Pentru clientii care au deja un contract de leasing la Motoractive si se hotarasc sa mai incheie unul pe perioada Salonului Auto, compania ofera posibilitatea de a plati un avans minim de 5% din valoarea bunului finantat. Aceasta oferta este valabila si pentru persoanele fizice sau juridice care cumpara vehicule comerciale usoare sau autoturisme ale unuia dintre producatorii parteneri traditionali ai Motoractive.
Aplicantii care vor sa incheie pentru prima data un contract de leasing la Motoractive trebuie sa plateasca un avans cuprins intre 8% si 50% din valoarea automobilului.
Motoractive Leasing este specializata in leasing pentru autoturisme noi, dar si second-hand, vehicule comerciale si echipamente pentru diverse industrii.
Compania se adreseaza in principal segmentului corporativ, care reprezinta 90% din portofoliul firmei, in timp ce clientii persoane fizice au o pondere de doar 10% din totalul clientilor Motoractive.Romstal Leasing a scazut dobanda la 5,9%Romstal Leasing a prezentat ieri la SIAB o oferta speciala, denumita "Oferta care vinde tot". Astfel, cei care vor sa achizitioneze un autoturism in leasing, persoane fizice sau juridice, vor plati o dobanda anuala de 5,9%, fata de 6,75% cat este cea standard, o taxa de contract de 0,9% - fata de 2%, cat este cea standard - si 10 ani perioada de creditare pentru persoane fizice, dublu fata de perioada din acest moment.
Romstal Leasing estimeaza, de asemenea, ca va finanta bunuri in valoare de aproape 200 milioane euro in 2007, in crestere cu circa 50% fata de anul 2006, ca urmare a avansului pe segmentul auto si a cresterii numarului de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.