Televiziunea Romana prezinta, incepand de sambata, 6 octombrie, de la ora 15.30, cea mai recenta productie TVR, sitcom-ul "Komando TVR". Serialul, care va putea fi vizionat in premiera sambata, prezinta povestea a patru tineri, trei baieti si o fata,
Televiziunea Romana prezinta, incepand de sambata, 6 octombrie, de la ora 15.30, cea mai recenta productie TVR, sitcom-ul "Komando TVR". Serialul, care va putea fi vizionat in premiera sambata, prezinta povestea a patru tineri, trei baieti si o fata, care isi doresc sa se angajeze in TVR. Filmul le va urmari traseul, pas cu pas, de la desfasurarea concursului de angajare pana la toate celelalte teste la care sunt supusi ulterior, cu bune si rele. Ca orice "ucenic", cei patru vor trece prin numeroase peripetii, care mai de care mai amuzante.
O echipa avandu-i in frunte pe Mihai Razus (realizator), Nicoleta Mocanu (producator) si pe regizoarea Mara Manolescu s-a decis sa promoveze programele televiziunii in care lucreaza. O data ideea venita, proiectul a fost propus si a iesit castigator la concursul de proiecte de divertisment lansat de TVR1.
Protagonistii seriei realizate de aceasta echipa sunt tinerii care vor lupta pentru a ramane in TVR dupa ce au trecut dificilele concursuri de intrare in TVR. Ei sunt interpretati de Xing Elena Ling, in rolul Angelei Petrean, Vasile Calofir, in rolul lui Ion Popescu, Eduard Adam, care-l interpreteaza pe Tudorel Bujor si Florin Rosu, in rolul lui Max Grigoroiu. Ei vor fi initiati in tainele muncii de teleast de Adriana Titieni, in rolul Ioanei Iorgulescu, o producatoare descurcareata.
Vor fi surprinse bucuriile si dezamagirile concurentilor, dar si intamplarile prin care vor fi "convertiti" la tvr-ism: rand pe rand vor invata cum se filmeaza, cum se ia sunetul, vor face editare, vor descoperi cum se fac filmarile pe teren si vor avea de infruntat greutatile inerente deprinderii meseriei. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.