Tudor considera ca tot scandalul a pornit din cauza luptei pentru preluarea clubului dintre Nicolae Bara si Sandu Ion, inceput in urma cu cinci saptamani, iar jucatorii apar in postura de tapi ispasitori. Ion l-a acuzat pe Bara ca a adus in echipa ju
Tudor considera ca tot scandalul a pornit din cauza luptei pentru preluarea clubului dintre Nicolae Bara si Sandu Ion, inceput in urma cu cinci saptamani, iar jucatorii apar in postura de tapi ispasitori. Ion l-a acuzat pe Bara ca a adus in echipa jucatori batrani, cu contracte mari si care vor doar sa-si incaseze contractele. Ca urmare, ei au fost acuzati luni la antrenament de suporteri ca sunt mercenari. Daniel Tudor, impreuna cu alti doi jucatori de la UTA, Daniel Chirita si Iulian Miu, au organizat o conferinta de presa privata, in incinta unui hotel din Arad, fiind deranjati pentru ca au fost acuzati in presa locala de finantatorul Sandu Ion de viata nesportiva si de faptul ca ar fi complotat impotriva antrenorului Marius Lacatus. Acuzat de Sandu Ion ca ar avea un acord de 129.000 de euro pe an si ca a jucat putin, Miu a afirmat ca a primit contract mare pentru ca a venit liber de contract, iar in echipa joaca cei care sunt in forma. El a precizat ca vrea sa ramana la UTA si ca nu este un jucator terminat, dar a avertizat ca scandalurile pot duce la retrogradarea echipei. "Acceptam sa fim criticati, dar nu in presa. Poate sa ne cheme sa ne spunem si noi punctul de vedere. S-a spus despre noi in toate felurile si nu ne convine. Daca nu e nevoie de noi, plecam. Eu nu stau in banii de la UTA. Eu am castigat destul unde am jucat. Am vrut sa fac performanta aici si vreau sa raman si sa avem rezultate. Trag un semnal de alarma, echipa asta era in urma cu un an si doua luni in divizia C. Am venit jucator liber si nu sunt terminat. Vreau sa o demonstrez, daca nu aici, atunci in alta parte. Vreau sa mai joc 4-5 ani", a explicat Miu. Chirita a spus ca este dispus sa plece daca se considera ca nu mai este util echipei, dar nu vrea sa fie jignit in public de patron. "Anul trecut nu s-a intamplat nici o declaratie de asta. Ca suntem gloabe, betivi, vanzatori. Sandu ne-a atacat fara motiv sau daca ne ataca sa vina sa ne spuna in fata. Dar nu sa ma atace in ziare. Fiul meu citeste presa si ma suna de acasa. Trebuie sa-i spun ca nu-i asa", a mentionat Chirita. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.