Ancheta in dosarul inspectorului de la primaria ieseana continua atat la procuratura, cat si la sediul municipalitatii. Conducerea primariei a decis deja suspendarea din functie a Marianei Hostiuc, sefa si iubita inspectorului acuzat ca a luat mita
Ancheta in dosarul inspectorului de la primaria ieseana continua atat la procuratura, cat si la sediul municipalitatii. Conducerea primariei a decis deja suspendarea din functie a Marianei Hostiuc, sefa si iubita inspectorului acuzat ca a luat mita de 100 milioane lei. Suspendarea s-a produs dupa ce au aparut suspiciuni privind o complicitate a acesteia cu inspectorul. Hostiuc conducea Serviciul de administrare a spatiilor cu destinatie locativa si acum functia sa a fost preluata de Adriana Bulbasa. Viceprimarul Constantin Adascalitei a declarat ca Hostiuc este cercetata de anchetatori si daca se confirma acuzatiile, ea va fi exclusa din primarie. „Si noi banuim ca inspectorul Popa (foto) a folosit detaliile despre schimburile de locuinte de la Hostiuc si ar fi folosit apoi informatiile. Probabil exista si o complicitate directa cu Hostiuc, deoarece din pozitia sa, de fapt, Popa nu avea niciun fel de abilitate in procesul de atribuire de locuinte sau de schimb de locuinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.