Este intruchiparea naivitatii si expresia inocentei. Indragostit, optimist eroul trece printr-o serie de aventuri neplacute, din care scapa, ca prin minune, ajungand, in final, sa se casatoreasca cu iubita lui, care nu mai era nici tanara, nici frumo
Este intruchiparea naivitatii si expresia inocentei. Indragostit, optimist eroul trece printr-o serie de aventuri neplacute, din care scapa, ca prin minune, ajungand, in final, sa se casatoreasca cu iubita lui, care nu mai era nici tanara, nici frumoasa.
In aceasta dupa-amiaza, de la orele 18.00, la Teatrul Tandarica (Sala Lahovari) va avea loc premiera spectacolului omonim. Scenariul, regia, papusile si animatia digitala ii apartin lui Cristian Pepino. Costumele sunt create de Cristina Pepino, iar muzica este compusa de Dan Balan. Personajele sunt interpretate de Mihai Dumitrescu, Liliana Gavrilescu, Petronela Purima, Daniela Lungeanu, Marin Fagu. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.