Circulatia pe autostrada Bucuresti - Pitesti va fi sugrumata din cauza lucrarilor de racordare a autostrazii la soseaua de centura a orasului Pitesti. Autoritatile promit ca lucarile se vor termina luna aceasta.


De azi, circulatia
Circulatia pe autostrada Bucuresti - Pitesti va fi sugrumata din cauza lucrarilor de racordare a autostrazii la soseaua de centura a orasului Pitesti. Autoritatile promit ca lucarile se vor termina luna aceasta.


De azi, circulatia de la Bucuresti spre Pitesti va fi un cosmar deoarece se va inchide o portiune din sensul de mers spre Pitesti, iar masinile vor circula deviat pe una din benzile de pe sensul Pitesti - Bucuresti. Masura a fost luata in vederea executarii lucrarilor de racordare a Centurii Municipiului Pitesti cu Autostrada A1, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Circulatia va fi deviata 600 de metri incepand de la kilometrul 106+000 pana la kilometrul 106+600. Soferii vor circula deviat pe calea II (Pitesti - Bucuresti) a autostrazii  A1 si in continuare pe banda ramasa deschisa circulatiei rutiere a DN 65B, intre km 7+500 si km 6+250.
Pentru asigurarea unei latimi minime a benzilor de circulatie de 3,25 metri, sensurile de circulatie vor fi separate fizic cu dispozitive reflectorizante elastice, de dimensiuni reduse, care nu constituie un pericol pentru siguranta circulatiei.


PROMISIUNI. Termenul estimat pentru finalizarea lucrarilor si ridicarea restrictiei este sfarsitul lunii octombrie. Conducatorii auto sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera provizorie si indicatiile agentilor de circulatie. Pe Autostrada A1 circulatia rutiera se desfasura deja cu dificultate pe circa 300 de metri, pe un singur fir, in zona km 36, din cauza lucrarilor la podul peste raul Arges. Pentru evitarea neplacerilor pricinuite de aglomerarea autostrazii, politia rutiera recomanda ca ruta alternativa DN7 - Bucuresti - Titu - Gaesti - Pitesti si retur. Pentru relatia Oarja - Catanele, circulatia se va desfasura, deviata, pe la nodul rutier de la km 102+000 al autostrazii A1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.