Evenimentul petrecut marti in cartierul Rahova este precedat de o alta tragedie care a avut loc, ieri dupa-amiaza, in cartierul Drumul Taberei din sectorul 6. In jurul orei 17.00, Dispeceratul Politiei Capitalei a fost anuntat de catre o femeie care
Evenimentul petrecut marti in cartierul Rahova este precedat de o alta tragedie care a avut loc, ieri dupa-amiaza, in cartierul Drumul Taberei din sectorul 6. In jurul orei 17.00, Dispeceratul Politiei Capitalei a fost anuntat de catre o femeie care locuieste in strada Lunca Cernei, ca un vecin s-a impuscat in cap cu un pistol cu gaze. Imediat, la fata locului au ajuns echipele Serviciului Omoruri - Compartimentul Morti Suspecte, din cadrul Politiei Capitalei, un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti si o ambulanta. La ora inchiderii editiei, anchetatorii se aflau inca la fata locului, cercetand apartamentul in care Vander Ion, in varsta de 60 de ani, s-a sinucis. Potrivit primelor informatii furnizate de procurori, cadavrul lu Vander, de profesie pictor, a fost gasit de catre o vecina a acestuia de scara. Sinucigasul era vaduv si bolnav, iar femeia care l-a gasit avea grija de el si il ajuta la menaj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.