Guvernul de la Ankara va investi 3,5 miliarde de dolari, capital ce apartine companiei energetice de stat TPAO, in exploatarea campului de gaze naturale iranian South Pars, au declarat ieri oficiali din Ministerul turc al Energiei, informeaza Reuters
Guvernul de la Ankara va investi 3,5 miliarde de dolari, capital ce apartine companiei energetice de stat TPAO, in exploatarea campului de gaze naturale iranian South Pars, au declarat ieri oficiali din Ministerul turc al Energiei, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Oficialii, a caror identitate nu a fost data publicitatii, au declarat ca Turkish Petroleum Corporation (TPAO) va incepe sa investeasca in proiect odata ce un acord va fi semnat in a doua jumatate a lunii octombrie. Ankara si Teheran au semnat un memorandum de intelegere in iulie. "Turcia poate acoperi in totalitate suma ce va fi investita", a declarat unul dintre oficiali pentru Reuters.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.