Afacerile au fost sustinute de cresterea perioadei de creditareCompania Romstal Leasing S.A. a incheiat in primele noua luni ale anului 3.882 de contracte in valoare de 133,5 milioane euro, cu 33,6 procente mai mult decat rezultatele inregistrate in
Afacerile au fost sustinute de cresterea perioadei de creditareCompania Romstal Leasing S.A. a incheiat in primele noua luni ale anului 3.882 de contracte in valoare de 133,5 milioane euro, cu 33,6 procente mai mult decat rezultatele inregistrate in perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.
"Continuam si in acest an cu un ritm de crestere sustinut, pentru ca Romstal Leasing sa ajunga cat mai curand la obiectivul anuntat pentru finalul anului 2007: o valoare totala a contractelor de 190 milioane euro. In continuare, mizam si pe rezultatele pe care le vom obtine prin contactul direct cu clientii ce vor vizita editia din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti, pentru care am pregatit o oferta speciala", a declarat Ionut Chirila, directorul de marketing al Romstal Leasing.Leasing record in luna septembrieRomstal Leasing a atins in luna septembrie o cifra record in activitatea sa din ultimii noua ani, incheind luna cu 554 de contracte de leasing in valoare totala de 19 milioane euro. Recordul trecut, in valoare de 17,5 milioane euro, a fost inregistrat de companie in luna octombrie 2006.
Cresterea perioadei de creditare a sustinut segmentul auto, cel al echipamentelor si cel imobiliar. Rezultatele inregistrate de Romstal Leasing in ultima perioada sunt determinate, pe de o parte, de extinderea retelei teritoriale, ce include acum un numar de 30 de birouri, si, pe de alta parte, de cresterea perioadei de creditare anuntate in luna iulie a acestui an. Astfel, pentru vehiculele comerciale, perioada de creditare a ajuns la 7 ani pentru persoane juridice, pentru leasing imobiliar perioada de creditare este de 20 de ani, in conditiile unui avans minim de 5%, iar pentru autoturisme perioada de creditare a fost extinsa la 5 ani.Compania prezinta o noua oferta la SIABRomstal Leasing lanseaza la editia de anul acesta a Salonului International de Automobile Bucuresti o oferta speciala pe care o va prezenta la "Oferta care vinde tot".
Cei interesati sa achizitioneze un autoturism in leasing in aceasta luna, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, vor beneficia de o dobanda de 5,9%, (fata de 6,75%, cat este cea standard), o taxa de contract de 0,9% (fata de 2%, cat este cea standard) si 10 ani perioada de creditare pentru persoane fizice - dublu fata de perioada obisnuita.
La finalul anului 2006, KBC, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni in cadrul Romstal Leasing pentru suma de 70 de milioane euro.
Tranzactia a fost finalizata in luna martie a acestui an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.