Ca un vapor bezmetic si sinucigas, condus spre dezastru de un comandant pe jumatate manga, cu o mana pe carma si cu cealalta varata adanc in decolteul somptuos al unei blonde cu fata vulgara, Romanika noastra e din ce in ce mai oarba. Coruptia, inco
Ca un vapor bezmetic si sinucigas, condus spre dezastru de un comandant pe jumatate manga, cu o mana pe carma si cu cealalta varata adanc in decolteul somptuos al unei blonde cu fata vulgara, Romanika noastra e din ce in ce mai oarba. Coruptia, incompetenta, prostia si lacomia care pateaza fetele ministrilor, ale parlamentarilor, ale „barosanilor“ care conduc tara sunt doar partea mai vizibila a aisbergului care risca sa scufunde Romania. In paginile acestui ziar au defilat si zeci sau sute de nume de primari, de consilieri locali, de directori si sefi din institutiile locale care incalca legile cu o nepasare si o voiosie de sfarsit de lume. Noi am scris despre ei. Din cånd in cand procurorii au mai cercetat, foarte rar cate un asemenea personaj a ajuns in instanta si mult mai rar in puscarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.