Noul sef al Serviciului Teritorial Cluj din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) este procurorul Mircea Hrudei (foto). El a fost delegat in aceasta functie dupa ce fostul sef al acestei structuri,
Noul sef al Serviciului Teritorial Cluj din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) este procurorul Mircea Hrudei (foto). El a fost delegat in aceasta functie dupa ce fostul sef al acestei structuri, procurorul Teodora Molnar, s-a pensionat la data de 1 octombrie. Mircea Hrudei a intrat in procuratura in anul 1998 la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca. De aici a promovat la Parchetul Tribunalului Cluj, iar in ultimii ani a fost procuror anchetator la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Cluj. El s-a facut remarcat prin instrumentarea unor dosare de o complexitate deosebita in materie de trafic de droguri, trafic de carne vie, dar si grupuri infractionale organizate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.