Factorul dominant este reprezentat astazi de activitatea psihica secundara, de o sensibilitate iesita din comun care poate duce la serioase traume psihice. Aveti o viata usor vegetativa, care nu iese in evidenta cu absolut nimic. Dominantele caracteristice sunt bunatatea si perspicacitatea. Va aflati sub semnul afirmarii depline a personalitatii, a vointei, a constiintei de sine, dar intr-o maniera rezervata. Va preocupa lucrurile inalte, care ies de sub incidenta banalului. Comportamentul dumneavoastra nu are nimic complicat sau dificil de inteles, sunteti pur si simplu stapani. Singurul element pronuntat il reprezinta gustul pronuntat pentru teatral, care va provoaca atitudini pline de sine si necesitatea unei ambiante somptuoase, cu unica dorinta de a deveni centrul de interes. Patrati convingerea ca, ordonand activitatea sau chiar viata semenilor, le veti face acestora un serviciu. Cu alte cuvinte, va implicati foarte mult in viata altora intr-o maniera constructiva. Sunteti sceptici la cuvinte, dar nu lasati sa se intrevada nimic. Orice nedreptate este tratata cu rece indiferenta. Cautati un ideal dominant, ceva care sa dea sens vietii dumneavoastra.

Berbec
Va simtiti minunat intr-un cadru deschis, cu prieteni vechi, draguti in prezenta carora sunteti in elementul dumneavoastra. Calitatile de organizare va pot scoate dintr-un mare impas, de aceea este bine sa le speculati la maxim. Posedati un real talent de a povesti istorioare uimitoare, de a sarbatori tot felul de victorii, de a va bucura din nimic. Relatie buna cu copiii, tinerii va cauta prezenta.

Taur
Cineva laudaros si orgolios incearca sa intre cu forta in viata dumneavoastra. Nu va enervati prea rau inainte de a sti exact despre ce este vorba. Pe de alta parte, ati dori sa va relaxati cat mai mult, dar nu stiti exact cum anume sa o faceti. Nu va bazati numai pe cautari, incercati sa fiti mai pragmatici! Chiar daca sefii va tachineaza, nu este cazul sa va alarmati. Sunteti suficient de protejati astfel incat nu are rost sa exagerati impactul unor astfel de atitudini.

Gemeni
Sunteti mai iritabili decat in regim normal, datorita unor factori pe care nu-i puteti controla decat intr-o masura foarte mica. Zelul si entuziasmul pot pali in fata unor
obstacole suparatoare, la care nu v-ati asteptat. Traiti si va ghidati dupa conceptul de perfectiune, de lucruri care ar trebui sa mearga si sa se rezolve de la sine. Ca atare, nu va lasati indusi in eroare de provocarile Destinului! Toate aceste teste sunt doar menite sa va aduca pe drumul cel bun.

Rac
Simtiti nevoia sa fiti utili, sa vi se recunoasca meritele mult mai mult decat cele ale acelor persoane care fac aproximativ aceleasi lucruri ca si dumneavoastra. Nu este o atitudine corecta, de aceea ar fi recomandabil sa schimbati pe cat posibil si in timp util situatia! Ati dori sa incepeti un proiect mai special, dar conditiile actuale sunt putin anarhice. Un prieten foarte bun va poate ajuta sa luati aceasta hotarare. Componenta selectiva se remarca mai ales in materie de prieteni.

Leu
Cu cat puneti mai mult pret pe ce spun ceilalti cu atat mai rau va afundati in angoasa. Factorul dominant in psihologia dumneavoastra ar trebui sa fie detasarea. Orgoliul poate fi dusmanul numarul unu astazi.