Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko s-a pronuntat, ieri, in favoarea formarii unei mari coalitii intre prooccidentali si prorusi, dupa alegerile legislative anticipate de duminica. Propunerea a fost sustinuta, fara ezitare, de premierul ucrainean
Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko s-a pronuntat, ieri, in favoarea formarii unei mari coalitii intre prooccidentali si prorusi, dupa alegerile legislative anticipate de duminica. Propunerea a fost sustinuta, fara ezitare, de premierul ucrainean prorus, Victor Ianukovici. „Indemn Partidul Regiunilor, Blocul Iulia Timosenko si Ucraina Noastra, precum si alti castigatori ai alegerilor sa inceapa negocierile preliminare pentru formarea unei majoritati parlamentare si a unui Guvern“, a declarat Iuscenko intr-o declaratie difuzata de televiziunea de la Kiev. Timosenko a respins imediat o coalitie cu Ianukovici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.