Eximbank a semnat un acord cu Export Guarantee and Insurance Corporation pentru a oferi informatii privind schimburile comerciale cu firmele cehe, potrivit unui comunicat al bancii. Totodata, institutia a anuntat ca va garanta si asigura afaceri roma
Eximbank a semnat un acord cu Export Guarantee and Insurance Corporation pentru a oferi informatii privind schimburile comerciale cu firmele cehe, potrivit unui comunicat al bancii. Totodata, institutia a anuntat ca va garanta si asigura afaceri romanesti in Cehia.
"In baza acestui acord, companiile pot solicita Eximbank informatii comerciale despre partenerii de afaceri cehi (actuali sau potentiali). De asemenea, Banca de Export - Import a Romaniei ofera firmelor cu activitate de comert exterior interesate garantii si asigurari pentru a-si extinde afacerile pe piata ceha", se arata in comunicat.
Cele doua institutii isi vor furniza reciproc produse si servicii de asigurare si garantare respectand legislatia si reglementarile Uniunii Europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.