Steaua a pierdut si al doilea meci din Grupa H a Ligii Campionilor si aceasta participare ameninta sa devina cea mai rusinoasa din istorie. Urmatorul meci este la Sevilla, acolo unde este foarte greu sa scoti un egal. Cum nu are nici un rost sa sper
Steaua a pierdut si al doilea meci din Grupa H a Ligii Campionilor si aceasta participare ameninta sa devina cea mai rusinoasa din istorie. Urmatorul meci este la Sevilla, acolo unde este foarte greu sa scoti un egal. Cum nu are nici un rost sa speram macar la un punct la Londra, singura partida pe care ros-albastrii ar putea sa nu o piarda este cea cu Slavia Praga, de la Bucuresti. Tragand linie, rezulta ca Steaua va avea in decembrie un punct sau, in cel mai fericit caz, trei. Cu toate acestea, Gigi Becali a declarat, la finalul meciului cu Arsenal, ca inca mai crede in calificare.

“Acum, ca am vazut-o si pe Arsenal, cred ca putem castiga trei din cele patru meciuri care ne-au mai ramas de jucat”, a spus finantatorul echipei din Ghencea. Probabil ca discursul va fi acelasi si dupa infrangerea de la Sevilla.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.