Parlamentul a aprobat, ieri, in sedinta comuna, numirea in functie a presedintelui, vicepresedintelui si a doi comisari ai Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Presedinte al CNVM pentru urmatorii cinci ani va fi Gabriela Victoria Anghela
Parlamentul a aprobat, ieri, in sedinta comuna, numirea in functie a presedintelui, vicepresedintelui si a doi comisari ai Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Presedinte al CNVM pentru urmatorii cinci ani va fi Gabriela Victoria Anghelache, sustinuta de PSD, ea intrunind 334 de voturi „pentru“ si 7 „impotriva“. Ea a fost votata in unanimitate de membrii comisiilor de specialitate. Totodata, comisiile de buget-finante si economice din cele doua Camere ale Legislativului au avizat si mandate de cinci ani pentru Carmen Negoita, nominalizata de Partidul Democrat, in functia de vicepresedinte CNVM, si pentru Dorina Mihailescu, din partea PSD, si Claudia Catalina Sava, propusa de Partidul Conservator, pentru functiile de comisari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.