Adriana Bahmuteanu ne-a declarat ca nu are de gånd sa apeleze la resursele financiare ale lui Silviu Prigoana pentru a-si pune pe picioare o afacere. Ziarista a inaintat unei banci toate documentele necesare obtinerii unui credit si asteapta s
Adriana Bahmuteanu ne-a declarat ca nu are de gånd sa apeleze la resursele financiare ale lui Silviu Prigoana pentru a-si pune pe picioare o afacere. Ziarista a inaintat unei banci toate documentele necesare obtinerii unui credit si asteapta sa intre in posesia banilor.

La 33 de ani, Adriana Bahmuteanu crede ca a sosit momentul sa isi deschida o noua afacere. Cu toate ca Silviu Prigoana, tatal copilului ei, are o avere de cateva zeci de milioane de dolari, Adriana ne-a declarat ca nu intentioneaza sa se foloseasca in vreun fel de resursele financiare ale lui Prigoana, ci isi doreste independenta pentru noul sau proiect. Tocmai de aceea, ea a apelat la o banca, pentru a obtine un imprumut. “Nu vreau bani de la Prigoana, nu voi lua nici un leu de la el. Am dus la banca un dosar intreg de acte necesare pentru imprumut, iar acum astept rezultatul”. Cel mai probabil, afacerea pe care ziarista o va demara in curand va fi in domeniul media. In prezent, ea este director editorial al revistei “Zau!”, insa nu detine actiuni in compania care editeaza publicatia. Adriana ne-a mai declarat ca si-ar dori tare mult sa conduca o revista “pe toate planurile”, adica sa se afle si in postura de patron de presa.

Daca e sa judecam dupa “performantele” anterioare, Adriana nu prea are fler de afacerist, toate proiectele in care s-a implicat esuand rand pe rand. Se pare ca Prigoana ar fi mirosit asta si incearca sa-si tina sotia departe de acest domeniu, in care el crede ca nu are suficienta pregatire. Adriana a mai avut ceva parteneriate in afaceri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.