Romania a obtinut doua medalii de argint la Campionatul Mondial de pescuit la crap.

Andrei Vladeanu, Vladut Mateianu, Cristian Mitrea, Bogdan Dragan, Cornel Iacob, Bogdan Guguianu, Sorin Rudeanu si Mircea Epure (echipa Senzor&Energofis
Romania a obtinut doua medalii de argint la Campionatul Mondial de pescuit la crap.

Andrei Vladeanu, Vladut Mateianu, Cristian Mitrea, Bogdan Dragan, Cornel Iacob, Bogdan Guguianu, Sorin Rudeanu si Mircea Epure (echipa Senzor&Energofish), acesta este lotul care a reprezentat Romania la Campionatul Mondial de pescuit la crap, competitie desfasurata la sfirsitul lunii septembrie in Serbia, la startul careia s-au aliniat reprezentativele a 17 tari.

Dupa rezultatele din ultimii ani, echipa Romaniei era considerata ca una dintre favoritele la podium, insa obiectivul declarat de Cornel Rosioru, presedintele APCR (Asociatia Pescarilor de Crap din Romania), si dorit de toti pescarii de competitie din Romania a fost aurul mondial.

Inca din startul competitiei, echipa Romaniei s-a aflat printre protagoniste, ocupind dupa prima zi locul al treilea, dupa Serbia si Anglia, ca urmare a evolutiei foarte bune a echipei Sorin Rudeanu/Bogdan Guguianu, care obtinuse la tragerea la sorti locul A1 - cap de sector si de pista. In seara celei de-a doua zile, Romania urcase un loc pe podium, la foarte mica distanta de Serbia, tara-gazda. Trebuie sa precizam ca pista de concurs era in plin centru al Belgradului, formata prin indiguirea unui brat al riului Sava, in imediata vecinatate a Dunarii. In urmatoarele ore, echipa noastra mareste strocul si norocul si preia conducerea. Cu 24 de ore inainte de terminarea competitiei, Romania are 6 puncte avans in fata Serbiei si 8 in fata Angliei, dar clasamentul va suferi schimbari radicale in ultimele ore de concurs. Dupa o noapte cu multe capturi si rasturnari de situatie, in care Romania iesise la un moment dat de pe podium, dimineata gaseste echipa noastra din nou pe locul 1, la egalitate de puncte cu Anglia, dar cu 600 g in plus! Surpriza, neplacuta pentru noi, nu a intirziat - Croatia puncteaza cu toate echipele, cu trei ore inainte de final, era la egalitate de puncte cu Romania. Intr-un final de cosmar, Croatia depaseste Romania si cucereste titlul mondial, ai nostri ocupind in final locul secund.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.