Presedintele Pandurilor, Marin Condescu, spune despre Viorel Temelescu, dupa ce acesta a agresat joi doi jurnalisti, ca nu face parte din structura gruparii din Tg. Jiu, desi pana acum, la meciuri, acesta avea calitatea de administrator-delegat, d
Presedintele Pandurilor, Marin Condescu, spune despre Viorel Temelescu, dupa ce acesta a agresat joi doi jurnalisti, ca nu face parte din structura gruparii din Tg. Jiu, desi pana acum, la meciuri, acesta avea calitatea de administrator-delegat, director general, dar si functia de vicepresedinte. "Temelescu nu face parte din structura de conducere a clubului. Nu are nici o calitate oficiala la club", a declarat Condescu. Actualmente, Temelescu este cunoscut in calitatea de vicepresedinte al principalului sponsor al Pandurilor, iar in aceasta calitate a strans deja amenzi de 4000 de euro din partea FRF.
La Tg. Jiu, conform Mediafax, Temelescu a injurat echipa Universitatea Craiova, dar si pe patronul gruparii oltene, Adrian Mititelu, atat inainte, cat si dupa meciul de joi din cupa: "Alcoolistul ala de Balaci va pleca numai mort de aici! Mititeii ce fac, o sa sfaraie pe gratar!". Apoi si-a indreptat tirul spre doi reporteri, Narcis Drejan de la Pro Sport si corespondentul Mediafax la Craiova, Toni Sorica, pe care a inceput sa-i injure de la inceputul meciului. La finalul meciului i s-a adresat lui Drejan: "Mai piticanie, iti dau un pumn de te bag in pamant! Tu scrii de mine?", iar apoi s-a indreptat spre Sorica, l-a luat de geaca si i-a dat un pumn in piept! Comportamentul lui Temelescu a necesitat interventia jandarmilor si a politistilor comunitari, care l-au inchis intr-o camera. A reusit sa iasa dupa 10 minute, injurand, insa era tinut de fortele de ordine. Mediafax noteaza ca, in august 2006, Temelescu a fost protagonistul unui alt incident. Jurnalistii prezenti la conferinta de presa a clubului au fost alungati din sediul gruparii chiar de catre Temelescu. Dupa ce au dialogat cu capitanul echipei, Florin Stanga, si cu portarul Adnan Guso, prezenti la conferinta de presa saptamanala a echipei, jurnalistii au inceput sa-i adreseze intrebari si antrenorului Eugen Neagoe. Temelescu a intrat de mai multe ori in sala si le-a cerut jurnalistilor sa plece sustinand ca, in opinia sa, conferinta de presa s-a incheiat, desi nu trecusera decat 15 minute de cand aceasta incepuse. Oficialul UFSMO i-a injurat si i-a facut nesimtiti pe jurnalisti si pe tehnicianul care se afla in discutii cu acestia. Temelescu nu se afla la prima abatere de acest gen, in urma cu cateva luni el injurandu-i pe ziaristi la o conferinta de presa sustinuta dupa un joc al Pandurilor. In perioada in care s-a aflat in conducerea clubului, Temelescu a primit din partea comisiilor FRF amenzi de 4.000 de euro pentru comportament neadecvat pe banca echipei sau pe tunelul de acces spre vestiare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.