Autoritatile au declarat ca cinci hoti inarmati au intrat in luxoasa vila a regizorului, care este situata intr-o zona elitista din Buenos Aires, si i-au furat acestuia computerele si toate echipamentele electronice pe care le-au gasit. Din nefericir
Autoritatile au declarat ca cinci hoti inarmati au intrat in luxoasa vila a regizorului, care este situata intr-o zona elitista din Buenos Aires, si i-au furat acestuia computerele si toate echipamentele electronice pe care le-au gasit. Din nefericire, pe unul dintre computere se afla scenariul urmatorului sau film, Tetro. In momentul jafului, regizorul nu se afla acasa. Cu toate acestea, hotii nu s-ar fi ferit de Coppola, pentru ca ei au lovit si amenintat o alta persoana care se afla in casa. Purtatorul de cuvant al regizorului a oferit o recompensa pentru recuperarea computerului, despre care a declarat ca are o valoare inestimabila pentru posesor. Tetro, in care va juca si Matt Damon, vorbeste despre rivalitatea dintre membrii unei familii italiene din Buenos Aires. Coppola s-a declarat extrem de trist de intamplare. Cu toate acestea, el nu este prima victima faimoasa a hotilor argentinieni. Anul trecut, talharii i-au furat geanta chiar fiicei lui Bush, Barbara, desi aceasta era pazita de agentii serviciului secret american. (M. BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.