Anul acesta s-au implinit 20 de ani de cand Catalin Crisan a participat la Festivalul Mamaia cu "Vorbeste marea". "Trece vremea, trece vremea, trece vremea/ Si n-o poti opri/ Doar iubirea, doar iubirea e tot ce ne-a ramas". Ce bine canta colegul sau
Anul acesta s-au implinit 20 de ani de cand Catalin Crisan a participat la Festivalul Mamaia cu "Vorbeste marea". "Trece vremea, trece vremea, trece vremea/ Si n-o poti opri/ Doar iubirea, doar iubirea e tot ce ne-a ramas". Ce bine canta colegul sau de breasla, Gabriel Cotabita, cu VH2! Asadar, tot ceea ce i-a mai ramas si lui Catalin Crisan este iubirea sotiei - Lucia Bubulac - si afectiunea celor doi copii ai sai - Daria si Raris. Ce romantic! Numai ca vedeta romantica cu acte in regula - caci prezinta alaturi de Catinca Roman si Nicoleta Voica emisiunea "Ca-n cana" - n-a renuntat la dragostea dintai: muzica. Astfel ca si-a facut un album cu ceea ce are mai de pret: familia! Sotia, fetita si baietelul canta pentru CD-ul taticului! Cel mai probabil albumul se va intitula "Noi".     Daria este eleva in clasa I, iar Raris este in grupa mica la gradinita. Ce gaselnita! Cu acest produs muzical, Catalin Crisan stabileste o premiera in Romania. Nimanui nu i-a mai trecut prin cap pana acum sa-si puna toata familia pe album. Ramane de vazut daca Crisan se va vinde mai bine in aceasta formula.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.