Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, miercuri seara, in deplasare, cu 4-0 (1-0), pe FCM Bacau, echipa din Liga a II-a. Pentru Steaua au marcat Zaharia, de trei ori, si Val. Badea. Ninu si Emeghara au debu
Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, miercuri seara, in deplasare, cu 4-0 (1-0), pe FCM Bacau, echipa din Liga a II-a. Pentru Steaua au marcat Zaharia, de trei ori, si Val. Badea. Ninu si Emeghara au debutat, ca titulari, pentru ros-albastri, in timp ce Vatca, intrat in minutul 66 in locul lui Cernea, a bifat primul meci oficial pentru Steaua. Neaga a revenit in echipa dupa doua meciuri in care nu a jucat, fiind si capitan. Din lotul Stelei nu au facut parte Zapata, Ov. Petre, P. Marin, Nicolita, N. Dica, M. Croitoru, D. Goian, Lovin, Nesu si V. Iacob. De asemenea, au absentat si accidentatii Ghionea, Radoi si Plesan. La Bacau, Steaua l-a pierdut pe Golanski, accidentat in prima repriza.
Pedrazzini:
"Aceasta este Steaua!"
Antrenorul din Ghencea a declarat ca adevarata fata a "ros-albastrilor" este cea aratata in meciul cu FCM Bacau si s-a aratat multumit de atitudinea jucatorilor. Pedrazzini a subliniat ca inaintea meciului de la Bacau le-a cerut fotbalistilor sa regaseasca entuziasmul de a juca fotbal. "Sunt multumit de atitudinea jucatorilor. Am vorbit cu ei acum trei - patru zile si le-am cerut sa recuperam entuziasmul, placerea de a veni impreuna la stadion. E un moment greu prin care nu se poate trece de unul singur. Le-am spus: vreau sa aveti suflet, atitudine pozitiva, chiar rautate. Dupa ce am marcat primul gol s-au deschis spatiile si am pasat mult mai bine. Aceasta e calitatea jucatorilor. Sunt multumit nu pentru ca am marcat patru goluri, ci pentru ca am vazut o echipa buna. Zaharia a dat trei goluri, dar si Neaga a dat pase frumoase. Vreau sa vorbesc de toti jucatorii, nu doar de unul", a spus Pedrazzini. Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a spus ca nu a avut emotii inaintea meciului de la Bacau. "Steaua a jucat, totusi, cu o echipa de Liga a II-a. Ce poti sa mai spui de Zaharia? A dat trei goluri, n-a avut noroc la al patrulea, toata echipa a jucat foarte bine. Repriza a doua a fost la discretia noastra. Asta inseamna o echipa descatusata!", a spus Argaseala. Managerul sportiv Adrian Ilie s-a declarat multumit atat de joc, cat si de rezultat: "Se vede ca au inceput sa mearga si pasele, baietii au combinat foarte bine, au avut pofta de joc. Sper ca Zaharia sa continue asa pentru ca avem nevoie de golurile lui. Daca i-a iertat patronul pe jucatori? Gigi Becali ii iarta pe toti!".
Replica lui Zaharia
Gigi Becali a declarat ca i-a placut evolutia lui Zaharia, despre care a spus ca nu mai vrea sa-l vada titular in timpul mandatului lui Hagi. "Mi-a placut Zaharia, doar a dat trei goluri! E posibil sa ajunga jucator mare", a spus Gigi Becali. "Eu mi-am facut doar datoria. Nu-mi aduc aminte cand am marcat ultima oara trei goluri intr-un meci, dar am mai dat. Echipa merge mai departe si fara Hagi, asa e in fotbal, trebuie sa trecem cat mai repede peste asta. Am avut o discutie cu patronul si am spus ca indiferent cat voi juca la Steaua, 5 minute sau 90 de minute, eu imi voi face datoria si acum m-am tinut de promisiune", a spus Zaharia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.