Dupa incidentul de miercuri noapte, in care un roman a fost executat in ceea ce pare sa fi fost o reglare de conturi intre bande, ziarul Il Messagero a facut o "cronica neagra" a evenimentelor in care au fost implicati, in ultima vreme, imigranti rom
Dupa incidentul de miercuri noapte, in care un roman a fost executat in ceea ce pare sa fi fost o reglare de conturi intre bande, ziarul Il Messagero a facut o "cronica neagra" a evenimentelor in care au fost implicati, in ultima vreme, imigranti romani.

La 24 septembrie, trei romani au fost arestati in Tor Vergata pentru ca atacau cupluri de tineri. Dupa ce le jefuiau, ii bateau pe barbati si violau femeile.

La 21 septembrie, la Ardea, un roman si-a ucis un conational lovindu-l cu o bucata de marmura.

La 21 august, un grup de trei romani l-au agresat si jefuit pe cunoscutul regizor italian Giuseppe Tornatore.

La 23 iulie, trei romani au ucis un conational de 23 de ani in bataie, i-au ascuns cadavrul si apoi au incercat sa o exctrocheze pe mama victimei.

La 26 aprilie, italianca Vanessa Russo, de 23 de ani, a murit dupa ce a fost impunsa in ochi cu o umbrela de o romanca.

Primarul Romei, Walter Veltroni, a avertizat ieri autoritatile de la Bucuresti ca daca nu-si vor asuma responsabilitatea fata de imigrantii romani din Italia, problema "ar putea fi discutata in UE". "Situatia ordinii publice din Roma s-a inrautatit in ultimele luni (...) mai ales dupa sosirea in masa a romanilor", a mai spus Velotroni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.