Producatorul japonez de echipamente electronice JVC va deschide un birou in Romania, unde intentioneaza sa dezvolte o retea de dealeri la nivel national, grupul considerand ca piata romaneasca este cea mai importanta din regiune.  "In acest an n
Producatorul japonez de echipamente electronice JVC va deschide un birou in Romania, unde intentioneaza sa dezvolte o retea de dealeri la nivel national, grupul considerand ca piata romaneasca este cea mai importanta din regiune. "In acest an ne lansam efectiv in Romania. Pozitia noastra nu este foarte buna, este inferioara celor din alte tari. Vrem sa fim o marca premium in Romania", a declarat directorul companiei pentru Europa Centrala si de Est, Hidetake Nakano. Activitatea din Romania a JVC va fi coordonata de reprezentanta din Austria, iar Romania este considerata cea mai importanta piata din regiune pentru grupul japonez.
"Nu avem deschis un birou in Romania, insa analizam aceasta posibilitate. Nu pot, deocamdata, sa avansez un termen", a afirmat directorul de marketing pentru Europa de Est, Wolfgang Had. Had a precizat ca JVC va aduce in Romania intreaga sa gama de produse, care cuprinde camere video, televizoare LCD, videoproiectoare si echipamente audio. "Suntem constienti ca pozitia noastra pe aceasta piata este mai slaba decat in alte tari, dar avem intentia sa schimbam aceasta situatie in viitorul apropiat", a mai spus Had. La nivel mondial, Victor Company of Japan (JVC) a inregistrat anul trecut vanzari de aproape cinci miliarde euro si are aproximativ 29.000 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.