Depozitarul Central a inceput procedurile de conectare la reteaua globala a institutiilor similare internationale, finalizarea procesului urmand sa faciliteze listarea companiilor straine, precum Erste Bank, actionarul majoritar al BCR, la BVB, infor
Depozitarul Central a inceput procedurile de conectare la reteaua globala a institutiilor similare internationale, finalizarea procesului urmand sa faciliteze listarea companiilor straine, precum Erste Bank, actionarul majoritar al BCR, la BVB, informeaza Mediafax.
Depozitarul a transmis CNVM o solicitare de obtinere a aprobarii prealabile pentru conectarea la reteaua internationala, a declarat directorul general al societatii, Adriana Tanasoiu, pentru sursa citata.
"Prima faza a proiectului prevede stabilirea unei conexiuni mixte cu Clearstream Banking si Citibank Londra. Inainte de a semna contractele cu Clearstream Banking si Citibank Londra, avem nevoie de o aprobare prealabila de la CNVM. Procesul este in curs", a mai spus Tanasoiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.