Spre deosebire de dinamovisti, care de la inceputul sezonului sunt macinati de tot felul de scandaluri, ardelenii au depasit esecul inregistrat in Cupa UEFA si s-au instalat in fruntea ierarhiei Ligii 1.     Meci special pentru dinamovis
Spre deosebire de dinamovisti, care de la inceputul sezonului sunt macinati de tot felul de scandaluri, ardelenii au depasit esecul inregistrat in Cupa UEFA si s-au instalat in fruntea ierarhiei Ligii 1.     Meci special pentru dinamovisti maine. Convulsiile din sanul echipei, in urma carora antrenorul Mircea Rednic si-a inaintat demisia, are ca punct de plecare tocmai ultima lor confruntare cu CFR Cluj. La 8 mai anul acesta, avand promisa din partea lui Gigi Becali o prima de victorie de un milion de euro, "cainii" i-au invins in "Groapa" pe ardeleni cu 1-0, iar CFR-ul a pierdut locul 2, de Liga Campionilor, in favoarea Stelei. In Stefan cel Mare a urmat insa impartirea banilor lui Becali, cu jucatorii primind doar o farama din ceea ce asteptau si suspectandu-l pe Rednic ca si-a insusit partea leului. Iar ruptura a fost iremediabila.     Duel. Antrenorul de acum al "alb-rosiilor", Walter Zenga, a refuzat sa vorbeasca despre trecut, insa a remarcat faptul ca in tabara adversa domneste o stare de spirit foarte buna. "CFR este o echipa puternica si are in lot o atmosfera extraordinara", a spus italianul. Presedintele CA al campioanei, Nicolae Badea, este insa de parere ca "Dinamo trebuie sa le raspunda clujenilor cu dorinta de a reveni in lupta pentru titlu". De partea cealalta, presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, s-a aratat extrem de optimist si a nominalizat chiar si jucatorii care crede ca vor inscrie in poarta lui Dinamo: "Sunt gata sa pariez ca Fabbiani si Didi vor marca cate un gol. Va fi 2-0 sau 2-1 pentru noi, dar important este sa ne mentinem pe locul intai si sa o tinem pe Dinamo la distanta".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.