Liderul echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel, crede ca FRT va avea probleme in gasirea unei sali adecvate pentru meciul cu Franta si spune ca s-ar bucura sa joace in provincie, daca se va gasi o locatie corespunzatoare cerintelor international
Liderul echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel, crede ca FRT va avea probleme in gasirea unei sali adecvate pentru meciul cu Franta si spune ca s-ar bucura sa joace in provincie, daca se va gasi o locatie corespunzatoare cerintelor internationale.
"Imi pare rau ca am cazut cu Franta pentru ca ne-au tot batut in ultima vreme si poate ca va fi si o problema de moral pentru noi. As fi preferat poate Belgia in deplasare, sau chiar SUA acasa, pentru ca ar fi fost sala arhiplina la un astfel de meci. Oricum, la acest nivel toate adversarele sunt foarte puternice", a afirmat cel care a obtinut doua puncte importante in barajul cu Japonia. "Stiu ca sala este o problema, pentru ca trebuie sa indeplineasca anumite norme. FRT trebuie sa se gandeasca. Personal, m-as bucura sa jucam chiar in provincie, pentru ca am mai facut-o, la Brasov, cu Belarus, si a fost foarte bine. Cred ca si publicul din tara are dreptul sa se bucure de tenis. Suprafata de joc nu va fi foarte importanta, pentru ca francezii au oricum jucatori care evolueaza bine pe orice teren", a mai spus Pavel, adaugand ca "francezii au prima sansa, dar noi speram ca publicul sa ne ajute si poate de data aceasta vom reusi sa-i invingem". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.