Sambata, de la ora 20.30, pe Pro TV, puteti urmari thrillerul de actiune „Lacrimi din soare“ (foto), cu Bruce Willis si Monica Belluci in rolurile principale. Pe National TV, de la ora 22.15, incepe un alt thriller, „Ucide-ma cu ta
Sambata, de la ora 20.30, pe Pro TV, puteti urmari thrillerul de actiune „Lacrimi din soare“ (foto), cu Bruce Willis si Monica Belluci in rolurile principale. Pe National TV, de la ora 22.15, incepe un alt thriller, „Ucide-ma cu tandete“. O tanara frustrata de viata ei sexuala, se implica intr-o relatie torida cu un pasional, dar si periculos strain. Alice (Heather Graham), un designer de software, e aparent fericita cu viata ei. Insa e tentata sa iasa din existenta sa comfortabila in urma unui flirt cu Adam (Joseph Fiennes), un alpinist stilat pe care il intalneste din intamplare pe strazile Londrei. Drama „O minte sclipitoare“ incepe pe Pro Cinema, de la ora 23.00.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.