Iti place sa faci schimb? Lui Constanda i-a priit: s-a ales cu ditamai depoul de tramvaie in buricul Capitalei. Sa fie sanatos, ca de grosimea pungii lui s-au ocupat deja altii. Daca ar scapa doar cu acest schimb de terenuri, bucurestenii s-ar putea
Iti place sa faci schimb? Lui Constanda i-a priit: s-a ales cu ditamai depoul de tramvaie in buricul Capitalei. Sa fie sanatos, ca de grosimea pungii lui s-au ocupat deja altii. Daca ar scapa doar cu acest schimb de terenuri, bucurestenii s-ar putea considera, la randul lor, in castig. Buldozerele au fost intoarse din buza Parcului Bordei, si asta e tot ce conteaza pentru un oras sufocat de betoane si asfalturi. Oare? Chiar nu mai e nimic de dat pe degeaba? Ei, as, cu metoda prin care un Bordei ajunge bloc turn langa Palatul Victoria, ctitorii de la primarie abia si-au inceput lucrarea. Problema parea simpla: se da un teren nefolosit, cum ar fi depoul Victoria. Se cere pretul pietei si se vinde cui ofera mai mult. Cu banii obtinuti se platesc despagubiri pentru parcurile revendicate. Evident, tot la pretul zonei. Daca nu iese chit pe chit, se renunta, de exemplu, la un kilometru de borduri pentru o suta de metri de parc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.