Curtea de Apel Brasov a reluat ieri judecarea procesului in care doua farmaciste din Brasov au fost ucise in decembrie 2004.

Ieri a fost audiat martorul Florea Florin, care a declarat in faza de urmarire penala ca l-a vazut pe presupusul
Curtea de Apel Brasov a reluat ieri judecarea procesului in care doua farmaciste din Brasov au fost ucise in decembrie 2004.

Ieri a fost audiat martorul Florea Florin, care a declarat in faza de urmarire penala ca l-a vazut pe presupusul asasin, Alexandru Diaconescu, in gara Brasov in jurul datei cand a avut loc crima. Ieri insa, martorul si-a schimbat declaratia si a spus ca cel pe care l-a vazut in gara in decembrie 2004 nu este Alexandru Diaconescu. Acest martor a fost unul din punctele forte ale acuzarii. In rechizitoriul procurorilor se mentioneaza ca Florea Florin, barman-ospatar in decembrie 2005 la restaurantul Quick din gara CFR Brasov, a spus ca Diaconescu s-a aflat in Brasov cu cateva zile inaintea datei de 6 decembrie, cand a avut loc crima.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.