Giuliano Amato, ministrul italian de interne, s-a pronuntat pentru o simplificare a procedurilor de expulzare a infractorilor rromi proveniti din Romania, potrivit Mediafax. „Dinspre Romania are loc un adevarat exod determinat de conditiile de
Giuliano Amato, ministrul italian de interne, s-a pronuntat pentru o simplificare a procedurilor de expulzare a infractorilor rromi proveniti din Romania, potrivit Mediafax. „Dinspre Romania are loc un adevarat exod determinat de conditiile de non-viata in care traiesc (rromii) in acea tara“, a declarat Amato, dupa vizita de marti a unei delegatii a Guvernului Romaniei. „Sunt convins ca decretul legislativ din februarie, care actualizeaza directiva referitoare la stabilirea cetatenilor comunitari (pe teritoriul italian), contine o eroare tehnica, responsabila pentru reducerea posibilitatii de expulzare“, a subliniat ministrul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.