In curtea echipei Ministerului Administratiei si Internelor, la doi pasi de Inspectoratul General al Politiei, se intampla lucruri incredibile. Inchisi in vestiar, jucatorii lui Dinamo se tem pentru viata lor, terorizati de o mana de suporteri &bdqu
In curtea echipei Ministerului Administratiei si Internelor, la doi pasi de Inspectoratul General al Politiei, se intampla lucruri incredibile. Inchisi in vestiar, jucatorii lui Dinamo se tem pentru viata lor, terorizati de o mana de suporteri „turbati”. Daca acest lucru se intampla undeva prin Bucuresti, mai intelegeam. Dar s-a intamplat chiar pe proprietatea privata a Politiei! Oare ce i-a oprit pe conducatorii dinamovisti sa ordone „degajarea” zonei? Deveneau fanii si mai furiosi?

Dinamo are o traditie trista in ceea ce priveste relatiile jucatori - suporteri. In 2005, un grup de fani a intrat in incinta cantonamentului de la Saftica si a aruncat cu banane in Mariko Daouda. In aprilie 2006, suporterii au scris cu vopsea in fata vestiarelor mai multe lozinci denigratoare la adresa fotbalistilor, printre care si clasicul „Va rupem dintii”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.