Chiar daca David si Victoria Beckham s-au bucurat de o primire ''en fanfare'' la Los Angeles, unde s-au mutat dupa ce David a inceput sa joace pentru echipa locala Los Angeles Galaxy, ex
Chiar daca David si Victoria Beckham s-au bucurat de o primire ''en fanfare'' la Los Angeles, unde s-au mutat dupa ce David a inceput sa joace pentru echipa locala Los Angeles Galaxy, exista inca si suficiente voci critice dincolo de Atlantic la adresa celor doi care recent au fost plasati pe primul loc in topul celor mai ''supraestimate'' vedete, lucruri si locuri informeaza joi IMDb.com. TOP. Conform revistei americane Radar, care a realizat acest top neconventional, David si Posh se afla in capul listei, fiind urmati pe locul doi de prajiturelele pentru cafea, de tratamentele cosmetice pe baza de Botox si pe locul patru de Brad Pitt. Michael Musto, unul dintre autorii acestui top ii ''executa'' sumar pe sotii Beckham, caracterizandu-l pe David ca fiind ''platit mult prea bine pentru ce face'', iar pe Victoria drept ''o colectie fara sens de parti anatomice''. De asemenea din acest top de 100 de pozitii mai fac parte blogurile, relatiile sexuale cu virgine, cocaina, Keira Knightley, psihologii, Ronald Reagan, Dalai Lama, Jake Gyllenhaal si serialul Grey's Anatomy.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.