Nicolae Badea s-a impacat cu o jumatate din galeria lui Dinamo. El a intrat astfel in opozitie cu Turcu si Borcea, care pregatesc contraofensiva impotriva fanilor.

Jumatate din conducere s-a impacat cu jumatate din galeria lui Dinamo. Ni
Nicolae Badea s-a impacat cu o jumatate din galeria lui Dinamo. El a intrat astfel in opozitie cu Turcu si Borcea, care pregatesc contraofensiva impotriva fanilor.

Jumatate din conducere s-a impacat cu jumatate din galeria lui Dinamo. Nicolae Badea, presedintele CA al „cainilor”, a facut pace cu Peluza Nord, gruparea condusa de Elias Bucurica promitand sa ii sustina pe jucatori in urmatoarele meciuri. Reprezentantii Peluzei Sud au plecat nemultumiti de la reuniunea de marti seara. Ei sunt hotarati sa continue protestul impotriva jucatorilor pana cand acestia isi vor schimba atitudinea fata de fotbal. „Sunt multe lucruri pe care suporterii le stiu din surse anonime si din lipsa de comunicare, s-a ajuns la niste perceptii ireale. Am concluzionat ca modul de manifestare de la meciul cu 'U>> Cluj nu este specific. Trebuie sa fie un raport nu doar sentimental, ci si unul care sa aiba la baza un respect reciproc”, a declarat Badea, a carui pozitie impaciuitoare nu a fost impartasita de Vasile Turcu si de Cristi Borcea. „Eu nu fac pace. Au vrut razboi, or sa aiba razboi, pentru ca eu nu ma sperii de nimeni. Acestia nu sunt sefi de galerie, ci profitori”, a declarat Turcu, in timp ce Borcea a luat apararea jucatorilor, spunand ca ii este rusine ca nu le-a dat voie fotbalistilor sa se transfere cand au avut oferte.

Masurile preconizate impotriva suporterilor
Vasile Turcu a cerut public lui Nicolae Badea sa convoace un comitet executiv al clubului pentru a se lua masuri impotriva celor care „sunt impotriva lui Dinamo”. In viitorul apropiat, cei care i-au asediat pe jucatori la vestiar ar putea sa nu mai aiba acces in incinta Complexului Sportiv Dinamo decat cand sunt meciuri, iar atunci traseul lor va fi restrictionat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.