Cel mai mare producator de obiecte sanitare din lume isi incepe oficial operatiunile pe piata autohtona.

Spaniolii de la Roca Group, cel mai mare producator de obiecte sanitare din lume, isi vor incepe oficial operatiunile in Roman
Cel mai mare producator de obiecte sanitare din lume isi incepe oficial operatiunile pe piata autohtona.

Spaniolii de la Roca Group, cel mai mare producator de obiecte sanitare din lume, isi vor incepe oficial operatiunile in Romania, au declarat reprezentanti ai companiei. Grupul a finalizat in decembrie anul trecut procesul de achizitie a fabricii de obiecte sanitare Cesarom de la Lasselsberger SA. Astfel, austriecii de la Lasselsberger au ramas in momentul de fata numai cu liniile de productie pentru faianta si gresie. Capacitatea de fabricare de placi ceramice a Lasselsberger, inainte de preluare, a fost de 6,4 milioane de metri patrati anual, existind patru linii de productie. Lasselsberger a intrat pe piata autohtona in 2004 prin achizitionarea Cesarom. Compania detine si Sanex Cluj-Napoca, si Mondial SA Lugoj.

Grupul spaniol Roca detine fabrici pe patru continente si in peste 50 de tari, avind in total aproximativ 20.000 de angajati. Firmele din grup se ocupa cu crearea, producerea si vinzarea produselor pentru baie precum obiecte sanitare ceramice, armaturi sanitare sau cazi de baie. In Romania, compania a fost inregistrata la Ministerul Finantelor in mai 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.