Pentru a patra oara anul acesta, televiziunea lui Dan Diaconescu a fost sanctionata ieri de Consiliul National al Audiovizualului cu intreruperea emisiei timp de 10 minute. De data asta, OTV a incalcat sase articole din Codul audiovizual referitoare
Pentru a patra oara anul acesta, televiziunea lui Dan Diaconescu a fost sanctionata ieri de Consiliul National al Audiovizualului cu intreruperea emisiei timp de 10 minute. De data asta, OTV a incalcat sase articole din Codul audiovizual referitoare la protectia copiilor. In emisiunea din 6 septembrie, o minora de 11 ani a fost intervievata in studio si nu i-a fost blurata fata. Emisia televiziunii a mai fost intrerupta de trei ori in 2007. In februarie, pentru ca Gigi Becali i-a adus injurii lui Dan Voiculescu in emisiunea lui Dan Diaconescu si acesta nu a intervenit, in iunie pentru cazul Ralph si al profesoarei de romana si in august din cauza unor acuzatii neprobate la adresa Patriarhiei Romane. Tot in acest an, postul a mai primit de la CNA 23 de amenzi, in valoare totala de 305.000 de lei. (A.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.