Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei va organiza, in luna noiembrie, o licitatie pentru realizare unei retele virtuale private (VPN) si furnizare de servicii de comunicatii electronice prin retele fixe si
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei va organiza, in luna noiembrie, o licitatie pentru realizare unei retele virtuale private (VPN) si furnizare de servicii de comunicatii electronice prin retele fixe si mobile (internet, comunicatii de date, telefonie fixa si mobila). "In prezent, autoritatea utilizeaza serviciile de comunicatii de date si telefonie fixa si mobila furnizate de opt operatori diferiti. Prin noua procedura de achizitii se urmareste selectarea unui furnizor unic sau a unui consortiu, au declarat reprezentantii institutiei. Prin implementarea si utilizarea unei solutii integrate de comunicatii, bazata pe tehnologia IP (Internet Protocol), ANRCTI preconizeaza o reducere a costurilor totale pentru servicii de comunicatii cu aproximativ 25%. Valoarea estimata a contractului se ridica la 972.000 de euro. Termenul limita de primire a ofertelor este 5 noiembrie 2007, ora 16:00, acestea urmand a fi depuse la sediul ANRCTI. Ofertele vor fi deschise la 6 noiembrie 2007, la ora 12:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.