Asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme la toate performantele sportivilor romani medaliati la CM si calificati la JO 2008, Fundatia Olimpica Romana a tinut si ieri sa recompenseze singurul rezultat notabil al delegatiei tricolore la Mondialele de judo
Asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme la toate performantele sportivilor romani medaliati la CM si calificati la JO 2008, Fundatia Olimpica Romana a tinut si ieri sa recompenseze singurul rezultat notabil al delegatiei tricolore la Mondialele de judo, medalia de bronz obtinuta de Alina Dumitru. "Sper sa obtin medalia pe care mi-o doresc la Jocurile Olimpice de la Beijing. Asta spera toata lumea. Sper sa fie aur olimpic", a spus Dumitru dupa ce a aflat ca va primi de la "Ursus" o bursa lunara de 500 de euro, in vreme ce antrenorul Florin Bercean a asigurat asistenta ca sportiva sa va atinge varful de forma la JO 2008. "Poate e mai bine bronzul la Mondiale. Varful de forma sper sa fie la JO de la Beijing. E bine ca Alina s-a mentinut la cel mai inalt nivel. Si eu imi doresc, ca si Alina, o medalie cat mai stralucitoare in China", a concluzionat Bercean, recompensat si el cu 1000 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.