Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Rm. Valcea, nu se mai opreste din a cuceri trofee. Dupa ce a castigat totul pe plan intern, dar si Cupa Cupelor, trupa pregatita de Gheorghe Tadici a castigat, duminica seara, si Supercupa Europei, turn
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Rm. Valcea, nu se mai opreste din a cuceri trofee. Dupa ce a castigat totul pe plan intern, dar si Cupa Cupelor, trupa pregatita de Gheorghe Tadici a castigat, duminica seara, si Supercupa Europei, turneu organizat chiar de orasul de la poalele Capelei. Si nu a facut-o oricum, ci dupa ce a calcat practic in picioare doua dintre marile forte ale continentului, Lada Togliatti si Zvezda Zvenigorod, ambele din Rusia. “Sunt multumit de felul in care s-au comportat fetele. Mi-au placut motivatia lor si felul in care au respectat indicatiile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.