Fostul international Andrei Speriatu este, incepand de marti, noul antrenor cu portarii al echipei Steaua Bucuresti, inlocuindu-l pe Zoltan Iasko, care nu a dorit sa mai continue colaborarea dupa demisia tehnicianului Gheorghe Hagi. Ia

Fostul international Andrei Speriatu este, incepand de marti, noul antrenor cu portarii al echipei Steaua Bucuresti, inlocuindu-l pe Zoltan Iasko, care nu a dorit sa mai continue colaborarea dupa demisia tehnicianului Gheorghe Hagi. Iasko a venit la Steaua impreuna cu Hagi si a mai ramas la echipa si in meciul cu UTA Arad, scor 0-0, din etapa a VIII-a a Ligii I. Antrenorul Gheorghe Hagi a demisionat, saptamana trecuta, de la conducerea tehnica a echipei FC Steaua, dupa ce a fost criticat dur de mai multe ori de finantatorul Gigi Becali si dupa ce Steaua a pierdut meciul de debut in grupele Ligii Campionilor, scor 1-2, cu Slavia Praga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.