Senatorul Eugen Mihaescu ocupa primul loc pe lista candidatilor PRM pentru alegerile europarlamentare, a anuntat, marti, presedintele acestui partid, Corneliu Vadim Tudor.

El a prezentat, la biroul sau de la Senat, lista celor 35 de candidati ai PRM pentru Parlamentul European, asa cum a rezultat in urma sedintei Biroului Permanent al partidului. Potrivit anuntului facut de liderului PRM, primele cinci pozitii pe lista vor fi ocupate de cei cinci actuali europarlamentari ai acestei formatiuni politice: senatorul Eugen Mihaescu, deputatul Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul Petre Popeanga, senatorul Viorica Moisiuc si deputatul Cristian Stanescu.

Vadim Tudor a spus ca pe urmatoarele locuri se afla candidati desemnati de filialele judetene ale PRM, in special fosti parlamentari - Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). Presedintele PRM a mai spus  ca nu foloseste bani si ca nu stie ce monede sunt in circulatie, raspunzand astfel unei intrebari referitoare la sumele pe care partidul le va folosi in campania pentru alegerile europarlamentare.