Intalnirea produsa intre cancelarul german Angela Merkel si liderul spiritual tibetan Dalai Lama a produs un val de critici venite din partea guvernului de la Beijing, informeaza segodnya.ua. Acest dialog, purtat intre cancelarul Angela Merker si
Intalnirea produsa intre cancelarul german Angela Merkel si liderul spiritual tibetan Dalai Lama a produs un val de critici venite din partea guvernului de la Beijing, informeaza segodnya.ua. Acest dialog, purtat intre cancelarul Angela Merker si Dalai Lama, a dus la deteriorarea relatiilor intre cele doua tari, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului de Externe Chinez, Jiang Yu. "Intalnirea lui Merkel cu Dalai Lama a fost un amestec grosolan in treburile interne ale Chinei si a adus prejudiciu relatiei intre cele doua tari. China isi manifesta nemultumirea fata de aceasta intalnire", a declarat Jiang Yu .


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.