Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a acuzat Directia Nationala Anticoruptie ca asculta ilegal atat telefoanele politicienilor, cat si pe cele ale rudelor si ale apropiatilor acestora. In cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3, ministrul Justitie
Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a acuzat Directia Nationala Anticoruptie ca asculta ilegal atat telefoanele politicienilor, cat si pe cele ale rudelor si ale apropiatilor acestora. In cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3, ministrul Justitiei a afirmat cu certitudine ca sotia ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes, are telefoanele ascultate de DNA. In opinia lui Chiuariu, DNA-ul este institutia care detine cea mai multa informatie politica din Romania. "DNA este arbitrul luptei politice din Romania", a precizat ministrul. Mai mult, ministrul Justitiei a sustinut ca detine informatii certe potrivit carora in viitorul apropiat se va cere urmarirea penala a altor trei ministri ai cabinetului Tariceanu. Este vorba despre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu si ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.