O respectabila agentie de presa ne-a informat zilele acestea ca o profesoara de la universitatea particulara „Titu Maiorescu“ pretindea de la studenti cate 50 de euro de caciula ca sa-i treaca la examene. Cred ca a fost stirea deceniului
O respectabila agentie de presa ne-a informat zilele acestea ca o profesoara de la universitatea particulara „Titu Maiorescu“ pretindea de la studenti cate 50 de euro de caciula ca sa-i treaca la examene. Cred ca a fost stirea deceniului. Cand am citit-o, am ras in hohote, m-am scarpinat pe burta, m-am scuipat de trei ori pe ambele maini, si pe dreapta, si pe stanga, ca apoi, asa cum m-au invatat taranii, am aruncat o scuipatura si in san, ca sa-l alung pe dracul. Atunci mi-am zis ca tare este invatamantul romanesc. La Testele Nationale se lua spaga, acum se trece la tezele cu subiect unic, la Bacalaureat, nu mai spun, deja ma saturasem de tot felul de amenintari cu judecati si procese, iar acum vad ca si la facultatile particulare se respecta aceeasi „traditie“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.