Pretul petrolului a scazut vineri sub 82 de dolari pe baril, dar se mentine in apropierea nivelurilor record atinse in aceasta saptamana, pe fondul temerilor cu privire la o noua furtuna in Golful Mexic, care ar putea conduce la intreruperi ale produ
Pretul petrolului a scazut vineri sub 82 de dolari pe baril, dar se mentine in apropierea nivelurilor record atinse in aceasta saptamana, pe fondul temerilor cu privire la o noua furtuna in Golful Mexic, care ar putea conduce la intreruperi ale productiei, transmite Reuters, citat de Mediafax. Petrolul de referinta pe piata americana, cu livrare in luna noiembrie, a scazut la 81,68 dolari pe baril dupa ce a atins in sedinta bursiera precedenta nivelul record de 84,10 dolari pe baril. Cotatia titeiului Brent, de referinta la bursa londoneza, a crescut cu 25 de centi, la 79,34 dolari pe baril.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.