Un musafir nepoftit viziteaza de cateva zile satul Gemeni din Mehedinti. Nimeni altul decat Superman! Cel putin asta spun mai multi localnici.

De duminica trecuta, satenii observa intr-una "o creatura ciudata" intr-o gradina parasita din
Un musafir nepoftit viziteaza de cateva zile satul Gemeni din Mehedinti. Nimeni altul decat Superman! Cel putin asta spun mai multi localnici.

De duminica trecuta, satenii observa intr-una "o creatura ciudata" intr-o gradina parasita din sat si, mai mult decat atat, o vad... zburand. Dupa tot acest spectacol, oamenii se intreaba daca e minune, un vizitator extraterestru sau vreun "Superman" de Gemeni. Politistii au demarat deja o ancheta ca sa dea de firul povestii.

Misterul a inceput in week-end-ul trecut, cand un localnic a observat pentru prima data creatura. Omul si-a vazut insa de treaba, crezand ca-i o sperietoare facuta de copii in joaca. "Era imbracat in albastru, dar lucea costumul pe el. Nu-l vazui la fata, ca avea o masca alba. Era cu fata incolo. Cand eu o luai spre drum, el se intoarsa. Pe urma veni si femeia asta. Dar tot aici il lasai. Nu ma apropiai de frica", ne spune nea Ion Crutan ceea ce i-au vazut ochii in dimineata cu pricina. Povestea merge mai departe! Creatura a fost vazuta ulterior si de un alt localnic. Barbatul, ajuns la varsta senectutii, spune ca, atunci cand a observat-o, creatura s-a indreptat catre el, dar i-a fost teama sa o intrebe ce cauta prin gradina. Alti vecini confirma si ei ciudatenia. "Eram cu gastele si il vazui aici, dar eu trai cu impresia ca e un manechin, facut ca sa sperie copiii pe aici. Nu ma gandi eu ca e altceva. Si il vazui tot asa, in bleu, cu o masca pe fata", spune o batrana.


AVION... CU PANTALONI. In prima faza, satenii din Gemeni nu prea si-au dat seama ce au vazut, dar, cand s-au intalnit cu totii si au pus cap la cap povestea, au inceput sa se minuneze. Trei ore mai tarziu, "umanoidul" a fost vazut din nou de alti doi localnici. De aceasta data, zbura! "O lua in sus. Era sus, domne, ca un avion, cred ca era la vreo
50-100 de metri. N-avea cum sa fie avion, ca doar avionul n-are pantaloni!", conchide o alta localnica.

Pentru cei aproape 20 de martori, "zburatorul" semana perfect cu Superman. Mai mult, ei si-au sustinut cauza si in fata politistilor. Pana acum, potrivit IJP Mehedinti, nu s-a confirmat nimic din cele sesizate. Potrivit declaratiilor date politistilor, "aratarea" nu facea nimic deosebit: statea si se uita spre sateni, iar cand "spectatorii" se inmulteau, "ciudatenia" se inalta spre cer la circa 20-30 de metri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.