Un musafir nepoftit viziteaza de cateva zile satul Gemeni din Mehedinti. Nimeni altul decat Superman! Cel putin asta spun mai multi localnici.

De duminica trecuta, satenii observa intr-una "o creatura ciudata" intr-o gradina parasita din sat si, mai mult decat atat, o vad... zburand. Dupa tot acest spectacol, oamenii se intreaba daca e minune, un vizitator extraterestru sau vreun "Superman" de Gemeni. Politistii au demarat deja o ancheta ca sa dea de firul povestii.

Misterul a inceput in week-end-ul trecut, cand un localnic a observat pentru prima data creatura. Omul si-a vazut insa de treaba, crezand ca-i o sperietoare facuta de copii in joaca. "Era imbracat in albastru, dar lucea costumul pe el. Nu-l vazui la fata, ca avea o masca alba. Era cu fata incolo. Cand eu o luai spre drum, el se intoarsa. Pe urma veni si femeia asta. Dar tot aici il lasai. Nu ma apropiai de frica", ne spune nea Ion Crutan ceea ce i-au vazut ochii in dimineata cu pricina. Povestea merge mai departe! Creatura a fost vazuta ulterior si de un alt localnic. Barbatul, ajuns la varsta senectutii, spune ca, atunci cand a observat-o, creatura s-a indreptat catre el, dar i-a fost teama sa o intrebe ce cauta prin gradina. Alti vecini confirma si ei ciudatenia. "Eram cu gastele si il vazui aici, dar eu trai cu impresia ca e un manechin, facut ca sa sperie copiii pe aici. Nu ma gandi eu ca e altceva. Si il vazui tot asa, in bleu, cu o masca pe fata", spune o batrana.


AVION... CU PANTALONI. In prima faza, satenii din Gemeni nu prea si-au dat seama ce au vazut, dar, cand s-au intalnit cu totii si au pus cap la cap povestea, au inceput sa se minuneze. Trei ore mai tarziu, "umanoidul" a fost vazut din nou de alti doi localnici. De aceasta data, zbura! "O lua in sus. Era sus, domne, ca un avion, cred ca era la vreo
50-100 de metri. N-avea cum sa fie avion, ca doar avionul n-are pantaloni!", conchide o alta localnica.

Pentru cei aproape 20 de martori, "zburatorul" semana perfect cu Superman. Mai mult, ei si-au sustinut cauza si in fata politistilor. Pana acum, potrivit IJP Mehedinti, nu s-a confirmat nimic din cele sesizate. Potrivit declaratiilor date politistilor, "aratarea" nu facea nimic deosebit: statea si se uita spre sateni, iar cand "spectatorii" se inmulteau, "ciudatenia" se inalta spre cer la circa 20-30 de metri.