SAPTAMANA MODEI. ANAM Romania ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fa­shion TV Paris, organizeaza in perioada 12-18 noiembrie Bucha­rest Fashion Week. Pe langa co­lec­tiile de moda vor avea loc si al
SAPTAMANA MODEI. ANAM Romania ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fa­shion TV Paris, organizeaza in perioada 12-18 noiembrie Bucha­rest Fashion Week. Pe langa co­lec­tiile de moda vor avea loc si alte lansari: un autoturism de lux, un parfum si chiar un avion. Evenimentul se va desfasura timp de sapte zile la Grand Hotel Rin, World Trace Center Sofitel si Romaero Baneasa. (Catalina Iancu)   MIRICA VREA TRUPA. Se cauta: baterist, basist, chitarist si clapar. Claudiu Mirica este cel care organizeaza, timp de doua sap­ta­mani, casting pentru instru­men­tisti profesionisti care sa formeze trupa ce-l va acompania in concerte si in emisiuni tv. Doritorii pot tri­mi­te o prezentare scurta pe adresa casting_claudiu@yahoo.com. Mirica planuieste un videoclip nou in octombrie si aparitia albumui "Virtual" in primavara lui 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.